Een klein kijkje in de keuken van een modelbaan. Het raamwerk van de modules is opgebouwd uit een frame van 50 bij 50 cm, zoals uitgelegd in het deel "indeling Modules". D.w.z. dat we elke 50 cm een steun kunnen plaatsen om bovenliggende sporen of het landschap te dragen.
Op de platen hiernaast zijn de landschapsvormen goed te zien, elke 50 cm een houten strook in de vorm van het landschap. Ook is hier de indeling in modules goed zichtbaar. De voorste module is reeds van landschap voorzien en de achterste module is nog geheel leeg. Op de 2de foto is te zien dat er in het midden een paar steunen staan om de overgang van het landschap naar het station meer stevigheid te geven. Ook is op deze foto goed te zien dat er, naast de sporen van het schaduwstation, een keerlus voor de auto's is aangebracht. De foto hieronder laat zien dat het landschap wordt opgebouwd uit lagen piepschuim, de bovenste moet er nog op. Klik voor meer details over het landschap hier, of via "Het landschap" in de linker kolom.

Foto uit een video van 1999.

Koeien inladen tijdens de beurs Eurospoor 2000
Het merendeel van de baan is met gips bekleed maar op sommige plaatsen kan het publiek nog volledige structuur van de baan zien.

Foto uit een video van 1999.

Terug naar het modelbaan overzicht op de introductie pagina.